NIEUWS

 

Terugblik op Dressuur Waregem 2017

10/04/2018 - www.tribunalusitana.com.br

 

 

Dressuur Waregem ontvangt wereldtop

28/08/2017 - www.equnews.be

 


De nieuwe organisatie van de internationale Dressuur wedstrijd in Waregem is er bijna klaar voor. Het nieuwe concept plaatst België op de internationale dressuur kaart en dat valt op in de aangemelde deelnemers. België’s Olympische dressuur ruiter, Jorinde Verwimp zal in Waregem de Belgische eer hoog houden. Ze neemt het op tegen enkele landgenoten maar ook ‘internationals’ uit Nederland, Japan, Groot-Brittanië, Polen, Portugal, Tsjechië, Finland, Thailand, Griekenland, India en Taiwan. Ook Japanse Olympische ruiter, Akane Kuroki heeft zich gemeld voor de internationale dressuur wedstrijd in de Belgische hippische stad. Kuroki verdedigde vorig jaar Japan tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

http://equnews.be/overig-nieuws/promo/dressuur-waregem-ontvangt-wereldtop/

 

Tribuna Lusitana TV kijkt mee.

23/08/2017 - www.tribunalusitana.com.br

 


Het Spaanse mediakanaal Tribuna Lusitana volgt de Spaanse ruiter Alejandro Asencio Mendez tot in Waregem voor Dressuur Waregem.

The Spanish media channel Tribuna Lusitana TV is coming with the Spanish rider Alejandro Asencio to Dressuur Waregem.

 

Internationale toppers melden zich voor Dressuur Waregem

14/08/2017 - www.equnews.be

 


De nieuwe organisatie van de internationale Dressuur wedstrijd in Waregem is er bijna klaar voor. Het nieuwe concept plaatst België op de internationale dressuur kaart en dat valt op in de aangemelde deelnemers. België’s Olympische dressuur ruiter, Jorinde Verwimp zal in Waregem de Belgische eer hoog houden. Ze neemt het op tegen enkele landgenoten maar ook ‘internationals’ uit Nederland, Japan, Groot-Brittanië, Polen, Portugal, Tsjechië, Finland, Thailand, Griekenland, India en Taiwan.

http://equnews.be/overig-nieuws/promo/internationale-toppers-melden-zich-voor-dressuur-waregem/

 

Waregem zet België op internationale dressuur kaart.

24/07/2017 - www.equnews.be

 


Een groep kenners heeft zich geschaard onder het nieuwe project, Dressuur Waregem. Deze internationale CDI3*, CDI U25, pony’s, Juniors en Young Riders zal België op de internationale dressuur kaart plaatsen.

Op 14, 15, 16 en 17 september 2017 zal het hippisch centrum in Waregem de internationale dressuursport ontvangen in een omkadering om “U” tegen te zeggen.

Het hoeft geen verdere overtuiging dat topsport hand in hand zal gaan met een aangenaam vertoeven. Zeker en vast een evenement om in de agenda te plaatsen!

http://equnews.be/overig-nieuws/promo/waregem-zet-belgie-op-internationale-dressuur-kaart/